تازه های پزشکی

تأثیر میکرودزهای آنتی بیوتیک تزریقی در برش زخم بر میزان عفونت محل جراحی در جراحی سرطان پوست

 

 

Maple Goh, MBChB; Clare Hollewand, MBChB; Stephen McBride, MBChB

تزریق آنتی بیوتیک های میکرودوز شده در محل برش چه تأثیری بر میزان عفونت محل جراحی (SSI) قبل از جراحی سرطان پوست دارد؟

در این کارآزمایی بالینی تصادفی شده، در بین ۶۸۱ بیمار تحت عمل جراحی سرطان پوست، کلیندامایسین میکرودوز داخل برش زخم همراه با بی حسی موضعی به طور قابل توجهی میزان SSI (تعریف شده به عنوان نمره عفونت زخم بعد از عمل) را در مقایسه با گروه کنترل (بی حس کننده موضعی به تنهایی) کاهش داد. در مقابل، فلوکلوکساسیلین میکرودوز داخل برشی اثر قابل توجهی بر میزان SSI نداشت.

معنی این داده‌ها شواهد قوی برای اطلاع‌رسانی دستورالعمل‌های مربوط به پروفیلاکسی SSI قبل از جراحی سرطان پوست ارائه می‌کنند که در حال حاضر وجود ندارد.

اهمیت: عفونت های محل جراحی (SSIs) یک عارضه پرهزینه و قابل پیشگیری جراحی جلدی است. با این حال، تعداد کمی از کارآزمایی‌های بالینی تصادفی‌سازی شده برای بررسی پروفیلاکسی آنتی‌بیوتیکی برای کاهش SSI در جراحی سرطان پوست وجود دارد و دستورالعمل‌های مبتنی بر شواهد وجود ندارد. نشان داده شده است که آنتی بیوتیک های برشی میزان SSI ها را قبل از جراحی میکروگرافیک Mohs کاهش می دهند، اما این شواهد نشان دهنده زیر مجموعه کوچکی از جراحی سرطان پوست است.

هدف: تعیین اینکه آیا آنتی بیوتیک های برشی میکرودوز شده میزان SSIs را قبل از جراحی سرطان پوست کاهش می دهند یا خیر.

طراحی، تنظیم، و شرکت کنندگان: در این کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور، کنترل شده و موازی، بیماران بزرگسالی که به یک مرکز درمان سرطان پوست با حجم بالا در اوکلند، نیوزیلند، برای هر نوع جراحی سرطان پوست از فوریه تا جولای ۲۰۱۹ گنجانده شدند. داده ها از اکتبر ۲۰۲۱ تا فوریه ۲۰۲۲ تجزیه و تحلیل شدند.

مداخلات: بیماران یک بی حس کننده موضعی بافر شده به تنهایی (شاهد)، بی حس کننده موضعی بافر شده با فلوکلوکساسیلین میکرودوز (۵۰۰ میکروگرم در میلی لیتر)، یا بی حس کننده موضعی بافر شده با کلیندامایسین میکرودوز شده (۵۰۰ میکروگرم در میلی لیتر) را دریافت کردند.

پیامدها و اقدامات اصلی: نقطه پایانی اولیه میزان SSI بعد از عمل بود (به عنوان تعداد ضایعات به ازای تعداد کل ضایعات در گروه که به عنوان نمره استاندارد عفونت زخم بعد از عمل ۵ یا بیشتر تعریف می‌شود).

نتایج: ۶۸۱ بیمار برای ارزیابی بعد از عمل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. از این تعداد ۴۱۳ نفر (۶۰.۶%) مرد و میانگین سنی  ۷۰.۴ سال بود. بر اساس درمان دریافتی، نسبت عفونت SSI، ۵.۷ درصد (۲۲ از ۳۸۸) در گروه کنترل، ۵.۳ درصد (۱۷ از ۳۲۳) در گروه فلوکلوکساسیلین و ۲.۱ درصد (۹ از ۴۲۲) در گروه کلیندامایسین بود. یافته‌ها پس از تعدیل تفاوت‌های پایه در میان بازوها مشابه بود. در مقایسه با گروه کنترل، گروه فلوکلوکساسیلین و کلیندامایسین پس از جراحی به آنتی بیوتیک کمتری نیاز داشتند.

نتیجه‌گیری و ارتباط: این مطالعه استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های برشی را برای پروفیلاکسی SSI در جراحی عمومی سرطان پوست ارزیابی کرد و اثربخشی فلوکلوکساسیلین در مقابل کلیندامایسین را نسبت به کنترل در جراحی پوست مقایسه کرد. کاهش قابل توجه SSI با استفاده از کلیندامایسین در محل برش زخم، شواهد قوی برای اطلاع رسانی دستورالعمل های درمانی در این زمینه فراهم می کند، که در حال حاضر وجود ندارد.

JAMA Surg.  May 24, 2023. doi:10.1001/jamasurg.2023.1201

نوشته های مشابه